Kecskemét 35 éves 2018.09.15

on . Beküldve: Ünnepségek, évfordulók

kecskemet 35A Kecskeméti ILCO Egyesület a Magyar ILCO Szövetség legrégibben megalakult egyesülete.

Idén lettek 35 évesek, ez egy rendkívüli jubileum, amit egy szép ünnepség keretében rendeztek meg , Istenesné Gálfi Ilona elnök asszony vezetésével.

Kecskemét gyönyörű város, nem először vagyunk már itt. Partinás épületei, rendezett virágos parkjai marasztalóak. A jubileumi ünnepség a csodálatos Cifra Palota épületének szomszédságában volt.

Jelen volt Dr. nagy András a MISZ elnöke, Vancsa Józsefné elnökhelyettes asszony, Dittrich Katalin titkár. A Kecskeméti kórház sebészei, akik alapítók között voltak, többek között Svébis Mihály is. A MISZ egyesületei közül több helyről képviselték magukat, így a zuglói, dombóvári, békéscsabai, és a nyíregyházi ILCO . Mi nyíregyháziak több mint 10 éves együttműködésben vagyunk a kecskemétiekkel, rendszeres programokkal.

Ilike köszöntötte a megjelenteket, visszaemlékezésében méltatta a megtett utat, megköszönte mindenki segítségét! Dr.Nagy András elnök úr vissza emlékezett a kezdeti időkre, a colorectalis sebészet kezdeti szakaszára, nem volt könnyű. Gratulált a Kecskeméti ILCO munkájához, és átadtuk az ajándékainkat. Varga Julia a Varga család egyik tagja egy szép verssel emlékezett

Nagyon finom ebéd volt, , sok sütemény közül válogathattunk.

A nap fénypontja a születésnapi torta felvágása volt!

Ezt követően harmonikaszó mellett beszélgettünk, táncoltunk, jó hangulatban.!

Gratulálunk a Kecskeméti ILCO Egyesületnek, további sikeres munkát kívánunk erőben egészségben!

Sok szép programot még együtt.

Kovács Istvánné Nyíregyházi ILCO Egyesület elnöke