ILCO karácsony 2018.12.16

on . Beküldve: Ünnepségek, évfordulók

karacsony 71Ünnepi Közgyűlés

Már közel 30 éves fennállásunk óta megtartjuk karácsonyi megemlékezésünket, ezt a nagyon szép, meghitt ünnepet. Idén is így volt ez, advent harmadik vasárnapján!

Nagyon készülünk rá, hogy minden a helyén legyen, bensőséges legyen!

Nyíregyházán a Honvéd utcai Művelődési házban volt a nagy esemény, mintegy 130 fővel.

Kovács Istvánné, az egyesület elnöke köszöntötte tagjainkat , vendégeinket, támogatóinkat, majd Dr. Bogdán Rajcs Sándor sebész főorvos úr, Orvos-tanácsadó testületünk elnöke megnyitó beszédét hallhattuk. Elnök asszony beszámolt a 2018 évi végzett munkáról, amiről elmondhatjuk, programokban bővelkedő év volt, sokfelé megfordultunk az országban és határon túl is.

Kecskemét 35 éves 2018.09.15

on . Beküldve: Ünnepségek, évfordulók

kecskemet 35A Kecskeméti ILCO Egyesület a Magyar ILCO Szövetség legrégibben megalakult egyesülete.

Idén lettek 35 évesek, ez egy rendkívüli jubileum, amit egy szép ünnepség keretében rendeztek meg , Istenesné Gálfi Ilona elnök asszony vezetésével.

Kecskemét gyönyörű város, nem először vagyunk már itt. Partinás épületei, rendezett virágos parkjai marasztalóak. A jubileumi ünnepség a csodálatos Cifra Palota épületének szomszédságában volt.

Ünnepi Közgyűlés és ILCO Karácsony 2017.12.10

on . Beküldve: Ünnepségek, évfordulók

ilco karacsony

 „Tudod, karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodákban, nem csak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen azért van az ünnep, mert nem lehet csoda nélkül élni!”!
/Márai Sándor/

A író soraival vezette be Kovács Istvánné a Nyíregyházi ILCO Egyesület elnök asszonya az év utolsó programján az „ILCO Karácsonya” ünnepi közgyűlés megnyitóját.

Karácsonyi ünnepi közgyűlés 2016. 12. 11

on . Beküldve: Ünnepségek, évfordulók

karacsony 2016 001Karácsonyi ünnepi közgyűlését tartotta 2016.12.11-én advent 3. vasárnapján a Nyíregyházi ILCO Egyesület. Kovács Istvánné elnökasszony köszöntötte a meghívott vendégeket, valamint a tagságot, majd ismertette a napirendet. Ünnepi beszédet mondott Dr. Bogdán Rajcs Sándor főorvos az Egyesület orvos-tanácsadó testületének elnöke. Beszédében a közelgő karácsonyra a szeretet ünnepére irányította a figyelmet. Kiemelte az elfogadó közösség, a család szerepét a sztómaviselők életében. Méltatta a segítő szándékú és elhivatott egészségügyi dolgozók munkáját, akik a sztómások életminőségének javítását hivatottak szolgálni. Befejezésül további sikereket kívánt a munkánkhoz!