Helló Nyíregyháza I 2018.04.20

on . Beküldve: Kék hónap

31705048 1922893844401741 2807605406837243904 nImmáron hatodik éve rendezi meg Nyíregyháza Város Önkormányzata a Helló Nyíregyháza Civil Napot. Egyesületünk minden alkalommal jelen volt , az idén is "beköltöztünk" a Civil utcába Kék Sátrunkba! Ezt a lehetőséget is kihasználtuk,kampányoltunk, hogy a lakosság ismerjen meg bennünket, hogy felhívjuk a figyelmet a vastag és végbélrák veszélyeire, a megelőzés, és a szűrés fontosságára!

"Helló Nyíregyháza!" - civil találkozó 2017.04.21

on . Beküldve: Kék hónap

image001
Hatodik alkalommal kerül megszervezésre a Civil Fórum jóvoltából Nyíregyháza Főterén a „Helló Nyíregyháza” tavaszköszöntő kavalkádja. A rendezvény alkalmat biztosít a megye és város civil szervezeteinek a bemutatkozásra és arra, hogy megismerjék egymás munkáját- hangsúlyozta megnyitó beszédében, Dr. Ulrich Attila Nyíregyháza Megyei Jogú város Alpolgármestere. Kiemelte, hogy a program célja, hogy összehozzuk a város lakosságát – gyerekeket, felnőtteket, időseket, fogyatékkal élőket- egy összetartó közösséggé.

Helló Nyíregyháza! I 2016.04.22

on . Beküldve: Kék hónap

dscn0291Immár ötödször került megrendezésre a „Helló Nyíregyháza” a város tavaszköszöntő kavalkádja. Dr. Ulrich Attila Nyíregyháza Megyei Jogú Város Alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket. Beszédében hangsúlyozta, hogy a rendezvény célja, az hogy összehozza a város lakosságát – gyerekeket, felnőtteket, időseket, egészségeseket és fogyatékkal élőket- egy összetartó közösséggé.
 
 
Számos programból választhattak az érdeklődők, minden korosztály megtalálhatta az érdeklődési körének megfelelő programot. A Mosoly utcában fogyatékkal élőket segítő egyesületek mutatkoztak be. A Civil szigeten vidám színpadi produkciókat láthattak az érdeklődők, melyeket amatőr csoportok adtak elő. A művészetek utcája kiállításokkal, vásárral várta a látogatókat, arcfestéssel a kicsiket, de megismerkedhettünk kreatív népművészek munkáival is.