Rehabilitáció Covid-19 idején 2020.09.23

on .

image018

Rehabilitáció Covid idején 2020. 09. 13

Nyíregyháza Sóstó Erdei tornapálya.

Nehéz év minden ember és minden közösség számára a pandémiával együtt élni, a vállalt feladatokat teljesíteni. Egyesületünk életében is elmaradt sok színes, hasznos betervezett program! A Rehab Nap mindig várva várt esemény a tagságunknak.

Megpróbáltuk idén is megélni, a szigorú higiénés szabályok mellett! Köszönjük előadóinknak hogy vállalták ebben a helyzetben is , hogy a számunkra nagyon hasznos információkat megkapjuk! Az EFI Megyei egészségfejlesztési Intézet igazgatójának, Moravcsik Kornyczki Ágotának és munkatársainak, akik egészségügyi állapotfelmérést végeztek, egészség tornáztunk. Dr. Váradi Zita nefrológusnak a Debreceni Semmelweis Egyetem orvosának, Magyarfalvi Imrének, a Sztomásként zárt csoport kezelőjének. Köszönöm tagjainknak, pártoló tagjainknak, hogy ilyen szép számban eljöttek, egymás örömére találkozhattunk.

Eseményünk is megmutatta, hogy a sorstársi kapcsolatok milyen erősek tudnak lenni, mennyire hiányzunk egymásnak, milyen fontos a személyes találkozás!

Találkozunk szeptember 19 én, szombaton, az egyesületünk által felvállalt, és meghírdetett "Mozdulj Európára" programhoz, az Európai Sporthét keretében! Gyülekező: 2020. 09. 19. 9.00 órakor Nyíregyházán, a Kossuth téren, kerékpárral Nyíregyháza- Tokaj- Nyíregyháza útvonal megtételére! Befutás: a Sóstó Erdei Tornapályára egy ebédre!

Mindenkit szeretettel várunk a túrára!

Kovács Istvánné egyesületi elnök