Sóstó Tours- Rehabilitáció 2018 december

sosto toursEnnek a két szép napnak a története még egy év eleji rendezvénnyel függ össze! Nevezetesen, a Nyíregyházi és Dorogi ILCO egyesület által szervezett Jótékonysági bál bevételéből a Csehországi ILCO Szövetség elnök asszonya személyes meghívásának eleget téve egy nemzetközi program résztvevőiként, kerékpár versenyen veszünk részt.

Rajtunk kívül álló okok miatt nem jött létre ez a cseh találkozás.

Coloplast gyárlátogatás I 2018.10.16

coloplastA sztomaviselő számára a legfontosabb a segédeszköz. Hazánkban az ellátás európai színvonalú! Öt forgalmazó cég foglakozik ezzel ebből a Coloplast Tatbányai vállalatát látogattuk meg, a Dorogi ILCO meghívására, mi nyíregyháziak is.

Rehabilitáció Cserkeszőlőn I 2018.10.12-14

cserkeszoloA Sztomás Lettem zárt csoport meghívására, három napos rehabilitáción vettünk részt Cserkeszőlőn. A műtött betegek nagyon óvatosak a fürdőhelyeken pihenni. A jelentkezések is óvatosak voltak. Akik eljöttek, megtapasztalhatták, hogy nincs mitől tartani a vízben sem.

Rehabilitáció a Múzeumfaluban 2018.07.29

rehab muzeumfalu18
Már hagyomány, hogy július utolsó vasárnapján egy nagyszabású, kötetlen, a kikapcsolódást elősegítő, főzőcskéző napot szervezünk tagtársainknak. Ez a nap igazi rehabilitációt jelent.

Rehabilitáció Kecskeméten 2018.07.21

rehab kecskemet18
Egyesületünk több mint 10 éves együttműködésben végzi feladatait, szervezzük programjainkat a Kecskeméti ILCO Egyesülettel. Az összefogás minden téren megnyilvánul, úgy a pályázatok, a napi feladatok, mint a programok közös szervezése terén. A közös rendezvények a rehabilitáció teljes megvalósulását jelentik.